Esimerkkihinnat: 2vrk / 620 €, 3vrk / 849 €, 7vrk / 1680 €. Loput hinnat löydät varauskalenterista, minimi 2 vrk.
Täältä löydät varausehdot (PDF).

Kahden kansallispuiston
välissä

Hiiltä sitovasta, ristiinlaminoidusta massiivipuulevystä valmistetut mökkimme sijaitsevat keskellä Saimaata Savonlinnassa, Oravin kylässä, kapealla kannaksella Linnansaaren ja Koloveden kansallispuistojen välissä. Historiaa henkivä alue hurmaa paitsi sijainnillaan myös viihtyisyydellään.

Laadukkailla materiaaleilla sisustettujen mökkien seinänkorkuisista ikkunoista aukeavat näkymät kohti Saimaan alueen kuvankaunista luontoa. Voit valita majoituksesi kolmen erilaisen mökkinäkymän väliltä: Lake-mökeistä ihaillaan Haukiveden ja Linnansaaren kansallispuiston suuntaan, View-mökit tarjoavat nimensä mukaisesti henkeäsalpaavan monipuolisen näkymän kannaksen kärjeltä kohti Saimaata ja Canal-mökit osoittavat Oravin kanavan suuntaan. Valoisat ja tilavat modernit mökit sopivat majoitukseltaan laatua ja luonnonläheisyyttä kaipaaville matkailijoille täydellisesti.

Voit varauksen yhteydessä kohentaa mökkeilyä valmiilla aamupalalla. Aamiainen toimitetaan mökkiin kylmälaukussa valmiina pakettina. Aamupalalla pääset nautiskelemaan erilaisia makupaloja ja loput voi ottaa näppärästi mukaan välipalaksi, vaikka metsäretkelle!

Idyllinen Oravin kylä ja pienen yhteisön tarjoamat palvelut kyläkaupasta ravintolaan ja erilaisiin aktiviteetteihin sijaitsevat kannaksen toisella puolella, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kanava Resortilta. Kaikki Oravin kylän palvelut ovat siis käsiesi ulottuvilla myös meillä!

MÖKIT

82 m² | 4+2 hlö

  • avokeittiö, ruokailu- ja oleskelutila
  • kaksi makuuhuonetta
  • kaksi kylpyhuonetta
  • sauna
  • suojaisa terassi

Varaa mökki

Aurinko paistaa loma-asunnon makuuhuoneen parisänkyyn.
Pohjapiirroksessa näkyvät U:n mallisen loma-asunnon huoneet vasemmalta oikealle lueteltuna: makuuhuone, wc, suihku, eteinen, olohuone, keittiö, makuuhuone suihku, wc ja sauna.

Valitse kolmen erilaisen mökkinäkymän väliltä

Lake

Mökit 1-3

Puistoniemen kannaksen etelärannalla sijaitsevista Lake-mökeistä avautuu upea näkymä kohti Haukivettä ja maisemaa täplittäviä Linnansaaren kansallispuiston saaria ja luotoja. Jos kaipaat vierailuusi ekstraripauksen rauhaa ja yksityisyyttä, suosittelemme varaamaan suojaisimmat mökkimme 1 tai 2.

View

Mökit 5-7

Puistoniemen kärjestä eli Saimaan ja Oravin kanavan risteyskohdasta löytyvät View-mökit ovat suosituimpia mökkejämme, eivätkä syyttä. Mökkien seinänkorkuisista ikkunoista aukeavat avarat järvimaisemat mykistävät kerta toisensa jälkeen. Kevään korvilla mökeistä käsin on bongattu norppa!

Canal

Mökit 8-10

Mökit 8-10 ovat Kanava Resortin lemmikkiystävällisiä kohteita, joissa koko perhe voi majoittua mukavasti! Mökeistä avautuu kaunis näkymä Oravin avokanavalle. Kanavamaisemia voi ihastella vain mökkien tonteilta käsin, joten ne ovat erinomainen valinta luonnon ystäville.

Nuori nainen tasapainoilee rantakivillä auringonlaskussa.
Vapaus
Katettu ruokapöytä, taustalla tyylikäs keittiö.
Ylellisyys

Ihastu Kanava Resortin ja Oravin alueeseen sekä hurmaavaan Saimaaseen

Resortin alueelta löytyy yhteinen pysäköintialue ajoneuvoille sekä sähköautojen latausmahdollisuus yhteensä neljälle autolle (lisämaksusta). Voit ajaa auton matkatavaroiden purkamista varten mökkisi ovelle, mutta siirräthän ajoneuvon lopuksi pysäköintialueelle, jotta pelastustiet pysyvät tyhjinä. Lentokenttäkuljetukset Savonlinnan lentokentältä Kanava Resortille ja takaisin ovat mahdollisia erikseen sovittaessa.

Mökeiltä johtavat kulkureitit vievät Kanava Resortin yksityiselle, matalalle ja hiekkapohjaiselle uimarannalle, jolta löytyy myös yhteiskäyttöinen laituri.

Rannan edustalta, mökkien 3 ja 5 välistä löytyy myös Kanava Resortin oma nuotiopaikka. Puita avotulen tekoon nuotiopaikalla löytyy jokaisesta mökistä sekä läheltä alueen kärkeä sijaitsevasta puuvarastosta.

Kanava Resortin alueella on kaikkiaan yhdeksän vuokramökkiä. Tontilta löytyy myös vanha holvattu maakellari sekä juhla- ja kokouskäyttöön soveltuva lasinen paviljonki.

Lue lisää ja tutustu alueeseen

Etsinnässä lomakohde muualta Suomesta?

Upeat majoituskohteemme Uudenmaan Kytäjällä ja Rukan tunturimaisemissa tarjoavat korkealaatuista ja modernia majoitustilaa luonnonrauhasta ja kauniista maisemista tinkimättä.